Koncertno radno ljeto Ivana Zaka uz novo glazbeno iznenađenje

by srp 25, 2019Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Kada je u pitanju ljeto, koncertni raspored brojnih izvođača itekako je ispunjen. Jedan od onih, kojima su ljetni mjeseci radni, svakako je Ivan Zak.

Povezanost sa svojom publikom, Zak je u više navrata istaknuo bitnom, što je i vidljivo na svakom novom nastupu.

Energija i atmosfera koja vlada na koncertima, riječima se ne može opisati, a najbolje se može doživjeti uživo iz prvih redova.

Upravo tako, bilo je ovih dana u Čazmi, gdje su obožavatelji zajedno sa Ivanom pjevali u jedan glas, od prve, pa sve do posljednje pjesme.

Foto: Mario Draušnik

Aktualni duet ‘Naj naj’, koji je snimio sa Tarom, na YouTube broji preko milijun i tristo tisuća pregleda, a u kratko vrijeme nakon svojeg izlaska pjesma je pronašla put do publike.

Osim nastupa, Ivan puno vremena provodi u svojem studiju La Bamba, gdje nastaju sve uspješnice, koje njegova vjerna publika toliko iščekuje.

Tako će se i ovo ljeto dogoditi još jedno iznenađenje, naziva ‘Milion’, a detalje nećemo puno otkrivati, samo ćemo reći kako je dovoljno da popratite, društvene mreže Ivana Zaka.

Dok se ‘kuhaju’ posljednje sitnice oko nove glazbene poslastice, vrijedna ekipa nastavlja sa koncertima.

U nastavku vam donosimo informacije, gdje možete uživo slušati Zakove najveće uspješnica, a na Vama je da odaberete datum i mjesto:

26.07. Podstrana
27.07. Kanfanar
31.07. Rogoznica