Podijeli objavu

Prvi koncert ove godine pred domaćom publikom grupa Manntra održat će u petak 6.4. u zagrebačkom klubu “Katran”!

Ovo je prvi datum u Zagrebu nakon čak 2 godine te vjerojatno jedina prilika na predstojećoj turneji da Zagrebačka publika vidi ovaj bend.

“Jako se veselimo što imamo priliku konačno zasvirati u Zagrebu nakon skoro pa dvije godine. Ovaj koncert ujedno je i prvi koncert drugog dijela turneje i nestrpljivo iščekujemo da isprobamo sva nova oružja koja smo pripremili i sve ono što smo naučili do sad. Mislim da publika ima razloga za doći na koncert jer će osjetiti glasni i energični zvuk i sigurno otići doma s osmijehom na licu. Zato 06.04.2018. svi u Katran! – pozvali su članovi Manntre

Ulaznice za Manntrin koncert u Katranu 6.4. možete kupiti na blagajni kluba po cijeni od 30 kuna, a sve informacije o koncertu doznajte na Facebook eventu.

Nakon čak dvije uspješne turneje po Njemačkoj u sklopu njihovog Meridian Tour-a, Manntra zagrebačkim koncertom započinje drugi dio hvaljene turneje. Svi veliki i manji gradovi bili su stanica za ovaj energični bend pa su svoju prvu co-headlinersku turneju po Njemačkoj krajem prošle godine uspjeli dovršiti do kraja iznad očekivanja. Doma su se vratili puni dojmova, sretni zbog činjenice da glazba nema granica i ponosni što su svoj jezik uspjeli predstaviti publici kojoj je on potpuno nerazumljiv.

Ove godine svirat će na glavnoj pozornici kao bend koji zatvara Rockharz festival nakon legendarnih In Flamesa, a nakon toga ponovno kreće na festivalsku turneju po Njemačkoj.