Podijeli objavu

Šibenčani BluVinil od nedavne objave vintage rock-pop albuma prvijenca “Apaši” plijene pažnju medija i kritike, a ovog će petka 16.10., pjesme s netom objavljenog albuma predstaviti i uživo. Koncertnu promociju albuma pripremaju nam u Boogaloou, a na besplatnom koncertu kao support će im se pridružiti i mladi pop punk bend Proleter.

Ulaz u Boogaloo otvara se u 20 sati, Proleteri su na pozornici u 21 sati, BluVinil u 22:15, a satnice se strogo pridržavamo!

BluVinil je jedan od bendova iz milenijalskog vala, a uz album “Apaši” čiju audio produkciju potpisuje Antonino Šimić iz Greenwood Studija, objavljen je i istoimeni naslovni singl i videospot za kojeg iz BluVinila kažu kako je ovo njihov najzabavniji i najbolji spot do sada, a nastao je pod redateljskom palicom mladog i talentiranog Tomislava Dugandžića, također Šibenčana. Album je dostupan je u digitalnom izdanju na Spotifyu, Deezeru, iTunesima i svim ostalim digitalnim servisima.

‘’Nije to samo nosač zvuka. To smo mi, a Apaši su naš super duper novi album i novi singl, wohooo, slušajte nas pazite nas, jer znakovi su premalooo!” – poručuju dečki iz BluVinila.

Kao support stižu mladi predvodnici punk rocka i pop punka Proleter, koji su nedavno objavili singl “Druga prilika”, a novom su pjesmom najavili novo studijsko izdanje te svježi zvuk na kojem rade već neko vrijeme.

Ulaz u Boogaloo otvara se u 20:00, Proleter kreću u 21:00, a BluVinil u 22:15.