Koncertna glazbena čarolija Ivana Zaka na otvorenju Adventa u Zadru!

by stu 28, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Ivan Zak darivao je sve zadrane i njihove goste na otvorenju ovogodišnje manifestacije ‘Advent u Zadru’. Nepresušna vreća Ivanovih glazbenih poklona, oduševila je deset tisuća okupljenjih na prepunom Trgu Pet bunara, koji su uživali u svima dobro poznatim hitovima.

Odlične pjesme i Ivanov energični nastup, bile su dobitna kombinacija za uzavrelu atmosferu i potpunu euforiju u Zadru. Gradske ulice i sam Trg bile su pretijesne za sve željne odlične zabave, a Ivan Zak uzvratio im je odličnim nastupom kojeg će još dugo pamtiti.

Dvosatni program proletjeo je u trenu, a zadovoljstvo koncertom nisu krili ni Zak, ni okupljeni zadrani, posebno mlađa publika koja je sa svojim idolom otpjevala sve pjesme.

Foto: Hrvoje Jelavić

Čarobnu zimsku večer upotpunjenu pjesmom i vatrometom, Ivan je nakon koncerta nastavio u Arsenalu, gdje je uživao na koncertu svog prijatelja Tonija Cetinskog.

Zadar je tako otvorenje Adventa upotpunio iznimnim, dvostrukim glazbenim programom u izvedbi najvećih glazbenih imena Hit Recordsa.

Nakon Zadra, Ivan je dan kasnije produžio dalje na jug, do Dubrovnika, a do posljednjeg mjesta ispunjeno kultno koncertno mjesto klub Revelin, svjedočilo je još jednoj vrhunskoj glazbenoj atmosferi i događaju.

Nakon ovih nastupa, fanovi će druženje sa Ivanom Zakom, koji nas je nedavno počastio spotom sa koncertnog megaspektakla u zagrebačkoj Areni ‘Tko mi te krade’, nastaviti već ovog petka 01.12. u splitskom klubu Vanilla.