Podijeli objavu

Rođendanski koncert Željka Joksimovića u Spaladium Areni izaziva veliko zanimanje ljubitelja ovog glazbenika. Ulaznice se prodaju doslovno svuda po svijetu  i ovo je jedan od događaja na kojem je važno prisustvovati. Sam glazbenik prilazi ovom koncertu kao posebnom u njegovoj karijeri, pa je u pripremi uključeno stotinjak ljudi. Arena je zakupljena tri dana prije koncerta kako bi se sve produkcijske želje Joksimovića mogle ispuniti.

– Prije dvije godine sam imao fantastičan koncert u Zagrebu, a s obzirom na to da je Split grad glazbenika, moja obaveza je da ovaj koncert bude na još većoj razini. Želim i rođendan proslaviti s dvanaest tisuća mojih prijatelja!!! Veseli me što se ulaznice prodaju svuda, ne samo u Splitu i okolici i sve veća je trema da sve ispadne kako sam zamislio – najavio je Joksimović.

Publika kao da osjeća da se Joksimovićeva ekipa pozorno priprema za ovaj koncert pa je skoro mjesec dana prije koncerta rasprodan VIP sektor,, a vrlo malo ulaznica je ostalo na donjoj tribini Spaladiuma, VIP ložama kao i u fan pit-u, nekih pedesetak. Od utorka je u prodaji gornja tribina, pa ako želite biti dio rođendanskog spektakla Željka Joksimovića požurite po ulaznice, a možete ih pronaći na svim prodajnim mjestima Adriaticketa i online na www.adriaticket.com.