Podijeli objavu

S mjesecom rujnom ekipa kluba Kotač počela je krojiti novo ruho. Unutarnji klupski prostor tako će biti zatvoren nakon koncerta Sare Renar pa sve do kraja listopada, a Lounge u dvorištu i dalje će raditi prema objavljenom radnom vremenu. Spremaju se lijepa i nova iznenađenja za otvorenje nadolazeće zimske sezone.

Petak, 05.10.2018., 21-02 sat, ulaz: 40 kuna

Sara Renar je nagrađivana zagrebačka kantautorica i pripada skupini najpriznatijih glazbenih imena nove generacije u regiji. Iza sebe ima četiri diskografska izdanja. Album Djeca je 2014. godine nominiran za nagradu Porin za najbolji debitantski album, dok je 2015. za EP “Jesen” Sara nominirana u dvije kategorije (najbolja ženska vokalna izvedba, najbolji alternativni album), a Porin je osvojila u kategoriji vokalne izvedbe. Tišina iz 2016. je za istu nagradu nominirana za album godine i najbolji alternativni album, a isti album je zaslužio nominaciju za IMPALA europski album godine.
giphy

Posljednji live album Gdje povlačiš crtu odjeknuo je u svim medijima, a prema svim kritikama je revolucionarni i svjetski materijal koji zaslužuje posebnu pažnju. U posljednje tri godine Sara je zabilježila oko 250 koncertnih nastupa diljem Europe i regije. Osim vlastite autorske glazbe, surađivala je na projektima kazališne skupine Montažstroj i umjetničkog kolektiva SKROZ te je česta suradnica književnih manifestacija Goranovo proljeće, Tko Čita?, Sjećanje na Tina i Doručak kod Krleže, a odnedavno je dio pilot projekta Europske Unije za potporu mladih glazbenika European Music Incubator. Kritika je odlično recenzirala sva dosadašnja izdanja i live nastupe koji su Saru stavili u sam vrh nove muzičke scene u regiji.

Petak, 2.11.2018. – The Guru Guru (BEL) i Kevlar Bikini (HRV)

Više informacija uskoro

Četvrtak, 08.11.2018. – The Slackers (SAD)

21-02 sata, ulaz: 75/90 kuna. Ulaznice

Lounge Kotač

20.09., 21.09., 27.09., 28.09. i 29.09., dvorište DC Rojc, ulaz slobodan.
Svratite do Lounge Kotača i u večernjim satima uživajte u ugodnom ambijentu unutarnjeg dvorišta DC Rojc.