Podijeli objavu

Dvadeset pet prepoznatljivih glazbenih godina je iza njega. Čovjek koji je ostavio neizbrisivi trag na sceni, ne posustaje, dapače, njegova nas najbolja ‘ljeta’, tek očekuju.

Sandija Cenova, ne treba posebno predstavljati. Uvijek rado viđen gost, glazbenik koji napravi tulum gdje god se pojavi.

Neki od najljepših ljubavnih stihova, njegova su uma djelo, a srca i dušu publike ispuni romantikom i pozitivnim emocijama.

Svoju prebogatu karijeru obilježenu bezbrojnim hitovima, Sandi na savršen način pretvara u koncertni program koji publika prepoznaje i cijeni. Njegovi nastupi stoga su posebne priče, koje se uvijek isplati doživjeti.

Ništa manje ne očekuje vas u petak 22.02. od 22:00 sata, u kultnom zagrebačkom klubu The Best.

Sam Sandi, izrazito se veseli novom druženju sa svojom zagrebačkom publikom, ‘Neki od najluđih nastupa moje karijere, bili su upravo u Bestu 90-ih, kada se gotovo svaki tjedan tulumarilo uz Tonyja Cetinskog, ET i brojne druge.

Obarali smo rekorde posjećenosti i jako sam sretan da je to mjesto odoljelu vremenu i sačuvalo prepoznatljivost.

Nadam se kako će svi nostalgični doći, ali računam i na novije generacije, koje su znatiželjne da vide kako se nekad tulumarilo u Bestu, a ja ću dati sve od sebe da nam bude još i bolje.’, poručio je ovom prigodom Sandi.

Ne propustite koncert Sandija Cenova u klubu The Best, petak 22.02. od 22:00 sata. Ulaznice već danas potražite putem sustava eventim.