Naslovnica Vijesti Domaća glazba Koncert Jure Brkljače u Noći legendi, 12.06. Zenta klub Split!

Koncert Jure Brkljače u Noći legendi, 12.06. Zenta klub Split!

Podijeli objavu

Svima dobro poznato i omiljeno lice, koje vodi novi glazbeni val i na spomen čijeg imena ženska srca brže ‘zakucaju’, pripremio je novo iznenađenje.

Jure Brkljača, obožava pozornicu i publiku, što je nebrojeno puta dokazao, nastupima na brojnim koncertima.

Upravo tu svoju stranu, pokazat će vam u Splitu 12.06.2020. na koncertu pod nazivom ‘Noć legendi’ u klubu Zenta. Ovo nije prvo Jurino gostovanje u Splitu, a svi još pamte posljednji upečatljivi nastup i amosferu koja je na istom mjestu vladala krajem prošle godine.

Novi izvođač godine i dobitnik nagrade Top.HR Music Awards, kao i uvijek oduševiti će svojim hitovima, ‘Ne postojim kad nisi tu’, ‘Lipa’, ‘Hajde nazovi me’ ili aktualnim duetom s Tonyjem Cetinskim ‘Ovo je istina’.

Svojim prepoznatljivim vokalom te uz odličnu svirku, Jure Brkljača, zasigurno će vas oduševiti izvedbama pjesama brojnih legendi kao što su, Dino Dvornik, Mišo Kovač, Oliver Dragojević, Marijan Ban, Vinko Coce, Tomislav Ivčić, ali i brojnih drugih.

Nestrpljenje pred nastup nije krio ni sam Jure, a u svom stilu je rekao, ‘Raduje me ponovno doći u Split i nastupiti u Zenti. Prošli put je bilo TOP’.

Sve navedeno uz Jurin prepoznatljivi dalmatinski mentalitet, garantira vam vrhunski koncert. Ne propustite stoga – Jure Brkljača, klub Zenta, Split, petak 12.06.