Podijeli objavu

Donosimo program događanja u klubu Kotač u kolovozu i rujnu:

Lounge u Pločniku

Do 1.9., ulaz: slobodan. Od nedjelje do četvrtka od 19 do 20 sati, petak i subota od 20 do 02, i za vrijeme programa do 02.
Posjetite Lounge Kotač u dvorištu DC Rojc! Mjesto nove zabave koje će svim posjetiteljima omogućiti da se u večernjim satima neobavezno i u urbanom okruženju opuste i zabave uz dobru glazbu i društvo.

Audio Art festival

23. i 24.8. od 21 sat.
Audio Art festival u klub Kotač 23.8. dovodi Valerio Tricoli (IT) – live set
Pierre Bastien (FR) – “Quiet motors” – audiovisual concert i 24.8. Riccardo Marogna (IT) – Caboto – graphic based live electronics performance te Gladović/Radonić (HR) – Nemoj se (dur)it,

Stand up u Kotaču: English Night w/ Harri Soinila + guests

27.8., 21 – 00, ulaz: 20 kuna
Stand up u Kotaču za vas sprema posebno iznenađenje! Iz Finske dolazi Harri Soinila, sa sat vremena crnog humora na engleskom jeziku u dvorištu DC Rojc. Dolazi iz zemlje poznate po ratu s Rusima, hladnim međuljudskim odnosima i Nokia mobitelima što se jasno vidi u njegovom nastupu. Uz njega nastupa i Peđa Bajović, doajen hrvatske komedije s najduljim iskustvom na sceni, koji također izvodi svoj set na engleskom.

Steps

28.8., 20 – 00, ulaz: slobodan.
Stjepan Kolobarić ili Steps, osim što je poznat kao bubnjar zagrebačkog heavy rock sastava Stonebride, zadnjih godina svojom predanošću postao je neizostavna karika u lancu funckioniranja PDV Records x Merchandisea, izdavačke etikete i proizvodnog brenda by Pozitivan ritam. Ove večeri probrati će nam ploče iz svoje kolekcije, sa naglaskom na ROCK!

Prepurity

31.8., 22 – 02, ulaz slobodan.
Čast nam je ugostiti Prepurity, iza kojeg se krije kanadski producent Jay Park. Ove večeri predstaviti će nam širi raspon svog autorskog rada, u dva različito stilski profilirana seta, svaki u trajanju od 120 minuta.

Scandal Rankin’s dancehall party
4.9., 20:00–00:00, ulaz slobodan.
Scandal Rankin’s dancehall party vraća se u Pulu, s line-upom DJ-a iz tri različite zemlje.

Ne propustite i druga događanja u Puli!

24.8., od 21 sat, Galerija Makina, Kapitolinski trg 1, Pula.
Dugogodišnji suradnik Seasplasha i Pozitivnog ritma, fotograf Daniel Kiršć, otvorit će prvu samostalnu izložbu na kojoj je objedinio najbolje trenutke Dimensions i Outlook festivala.