Kolodvor ima novi singl – poslušajte pjesmu Odisej

Podijeli objavu

Nakon osam godina duge diskografske pauze, grupa Kolodvor ponovno se aktivirala i predstavljaju novi singl – pjesmu „Odisej“. Za pjesmu su snimili i video spot na bajkovitoj plavoj trasi od Komiže do Biševa.

Komiška femme fatale, Lea Mardešić, bila je nemirna Penelopa, a splitski režiser Goran Čače ležerni dirigent. Osim na Komiži, spot se snimao i na splitskim Prokurativama.

Baš poput Odiseja, grupa Kolodvor vraća se svom domu i izdaje prvi singl osam godina od izdavanja svog prvog albuma ‘Dnevnik iz doline ogledala’.

Frontman Kolodvora Martin Pulić 2012. godine zagrebačku je adresu zamijenio londonskom, a autorske vještine oštrio je u bendu Stone Doves s kojim je nastupao od Brixtona do Camdena.
Singl Odisej rođen je od svog engleskog pretka, pjesme Journey.

Od starih članova benda na basu je Josip Ljuban, a gitarist Toni Zekulić i bubnjar Roni Ostojić nova su akvizicija probrana među neretvanskim glazbenicima.

Glazba za pjesmu Odisej je snimana u Londonu pa su zadržani zvuci basa Gianmarca Agoste i strastveno bubnjanje Luce Collodora uz gitare Martina Pulića.

Vokal je sniman kod Srđana Sekulovića – Skansija koji se pobrinuo za moćnu i modernu produkciju.
Skansi grupu Kolodvor opet očekuje u siječnju kada se snima drugi singl “Zagreb’.

Pjesmu Odisej slušajte i na Deezeru.