Podijeli objavu

“Ovo je stvarno jedinstvena prilika da čujete i vidite Kojote u manjem i intimnijem prostoru u kakvom je bend i nastao. Mi smo dugo bili isključivo klupski bend i takvi prostori su nam puno prirodniji i draži od velikih dvorana jer pravi, žestoki R’n’R je potekao iz malih, krcatih, bučnih i znojnih klubova i to je naš prirodni habitus. Međutim, od povratka na scenu prošle godine jednostavno se dogodilo da je 99% ponuda za koncerte ili iz velikih dvorana za solo koncerte, ili još većih festivalskih prostora tako da vas sve pozivamo da dođete na ovaj poseban koncert. Mogući su gosti i to vrhunski, ali za sada neka to bude iznenađenje. Broj karata je ograničen pa požurite da doživite Kojote u klubu i premijerno čujete novi album nakon 20 godina. Vidimo se. Mi jedva čekamo. Pozdrav od Kojota!” izjavili su dečki iz benda uoči koncerta u kultnom zagrebačkom klubu.

Jedan od najboljih rock ‘n’ roll bendova s ovih prostora nastupit će prvi put u kultnom zagrebačkom klubu koji će ih ugostiti u subotu, 24. studenoga. U intimnom prostoru Saxa Kojoti će premijerno odsvirati materijale s novog studijskog albuma čiji je izlazak planiran krajem godine. Bend će izvesti i sve najbitnije pjesme s prva tri albuma, a ujedno, to će biti zadnji koncert Kojota u Zagrebu do promocije novog studijskog izdanja.

“Već sada smo sigurni da ćemo imati u rukama daleko najkvalitetniji album Kojota do sada, bez lažne skromnosti. To jednostavno za neke albume osjetiš ili ne. Za ovaj album sam sto posto siguran da je nešto najkvalitetnije što sam napravio u svojoj glazbenoj karijeri do sada”, izjavio je Davor Viduka o novom albumu.

Bend je ljetos izdao svoj prvi best of LP naziva “Najboljih 11” koji sadrži najveće hitove Kojota. Alen Marin, Davor Viduka, Bobo Grujičić i Vanja Marin u poznati zagrebački klub stižu u punoj snazi, a uz nove materijale, na repertoaru će se naći i njihovi dobro znani stari hitovi poput „Razuzdan i lud“, „Halucinacija“ „Hodala je pola metra iznad zemlje“, „Ti imaš ono što meni treba“, „Izgubljen u svemiru“ te mnogi drugi.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni kluba Sax! po pretprodajnoj cijeni od 60 kuna, dok će na dan koncerta cijena iznositi 80 kuna.