Kojoti izbacili drugi singl i video spot! Radiofoničanu i zaraznu ‘Novu riječ’

by pro 5, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Nekoliko dana uoči prvog samostalnog koncerta u Zagrebu, u subotu 9. prosinca u Tvornici Kulture, grupa Kojoti u opticaj je pustila i drugi singl naslovljen ‘Nova riječ’. Kao i prvi singl ‘mi ne pripadamo tu’, i ‘Nova riječ’ je pjesma snimana u studiju GIS kod Mateja Zeca. Produkciju potpisuju Matej Zec i Davor Viduka. A, u ulozi pratećih vokala našla se i Iva Močibob iz grupe E.N.I.

Kojoti se vraćaju veselom, radiofoničnom, ljubavnom i hitodinom izričaju

I, dok je ‘Mi ne pripadamo tu’ pomalo žeščeg, ozbiljnijeg i mrvicu mračnijeg karaktera, u pjesmi ‘Nova riječ’ Kojoti se vraćaju veselom, radiofoničnom, ljubavnom i hitodinom izričaju kakav pamtimo kod njihovih najvećih hitova ‘Hodala je pola metra iznad zemlje’, ‘Halucinacija’, ‘Sto milje daleko od nje’…

Za svoj koncert u Tvornici, Kojoti su najavili promociju box seta ‘Dragocjeno Raskošno Blistavo’ koji će baš tada u limitiranom broju (oko 100 komada) biti pušten u prodaju, pravi koncertni spektakl, vrhunski VJ-ing, impozantnu scenografiju i dobar zvuk. S njima na pozornici nastupit će i jedan od najboljih usno-harmonikaša Igor Djeke (Disciplin A Kitschme) te na klavijaturama Danko Krznarić.  Izvodit će stare hitove te sve tri nove stvari, od koji je jedna još uvijek neimenovana, te dva nova singla ‘Mi ne pripadamo tu’ i ‘Nova riječ’ za koju upravo sada gledamo premijeru. Video je režirao izvrstan mladi redatelj Dalibor Barić.

Kao posebni gosti na koncertu, nastupit će Erotic Biljan and His Hertics.