Podijeli objavu

Dva dana prije velikog klapskog koncerta na Šalati ostalo je još vrlo malo ulaznica na parteru! Gotovo rasprodani koncert potvrdio je kako ljubav prema klapama nadilazi sve granice i kako je klapa obožavana od strane cijele lijepe naše!

Na koncertnom spektaklu “Klape pod zvjezdanim nebom Šalate” koji će se održati 15. 06. 2019 nastupiti će:

Tomislav Bralić i klapa Intrade, klapa Šufit, klapa Cambi i klapa Maslina, naše vrhunske klape, ovaj put na ponešto drugačiji način jer klape uvijek požele donjeti nešto novo, zanimljivo i zabavno. Uz veličanstvene klapske vokale i pjesme koje su obilježile zadnjih dvadesetak godina i uz publiku koja zna što je to dobra pjesme biti će to jedna velika noć za pamćenje.

Cijeli koncert je zamišljen poput malog izleta prema teatru što je osmislio zadarski kreativac Neven Stojaković. Pored scenografije i scenarija za ovu klapsku poslasticu, Neven Stojaković će se pojaviti i u ulozi suvoditelja i konobara- glumca u jednoj konobi u Dalmaciji, u kojoj se ovaj koncert fiktivno događa i to u tandemu sa voditeljem ovog koncerta, Franom Ridjanom, pa očekujemo jednu jako zanimljivu, zabavnu i raspjevanu večer.

Za organizaciju produkcije klapskog spektakla zadužena je ista ekipa koja već godinama radi sve velike klapske spektakle od Poljuda, Arene Pula, Arene Zagreb, Spaladium arene, Cibone i Doma sportova.

Interes za klapskom glazbom jednako je snažan kao i prijašnih godina jer su nam klape podarile toliko lijepih pjesama i nezaboravnih koncerata da nas to ne iznenađuje. I na ovom koncertu pridružiti će nam se i fanovi iz susjednih zemalja koji dolaze na lijepi i sadržajni izlet u Zagreb.