Klapski Rolling Stonesi imaju novu pjesmu!

by ruj 20, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Šibenska klapa Maslina, koju neki još nazivaju klapskim Rolling Stonesima, publici predstavljaju svoju novu pjesmu ‘Pukle su kadene’ koju potpisuje Pero Kozomara.

Glazbu za pjesmu ‘Pukle su kadene‘ potpisuje Pero Kozomara, tekst Nedo Zuban, a aranžman Toni Eterović.

“Pukle su kadene” je pjesma o neprežaljenoj ljubavi. Neiscrpna je to životna tema i vjerujemo da će mnogi slušatelji u njoj prepoznati i neki svoj djelić prošlosti ili sadašnjosti. Lako pamtljiva melodija u dalmatinskoj maniri, s nježnom A frazom i raspjevanim refrenom, nadamo se da će brzo ući u uho ljubitelja klapskog pjevanja. Zahvaljujemo autorima pjesme, producentu i snimatelju Toniju Eteroviću i diskografskoj kući “Scardona”, koji su nam omogućili da u svoj repertoar uvrstimo, po nama, lijepu i dopadljivu pjesmu – kazao je Branko Bubica iz klape Maslina.

Pero Kozomara je dodao – Izuzetna mi je čast kao i uvijek napisati pjesmu za kultnu klapu Maslina. Oni su klapski Rolling Stonesi

Ovo je već četvrta suradnja Kozomare i klape Maslina, do sada su surađivali na pjesmama ‘Mala tica’, ‘Vitar s mora’ i ‘Sve mi je na svitu’, koje se nalaze na njihovom studijskom albumu ‘Vitar s mora‘.

Klapa Maslina se osvježila i sjajnim mladim tenorom Dujom Stanišićem koji se dobro uklopio u klapu i njezin prepoznatljiv način pjevanja.

Maslina je ovog ljeta održala više zapaženih koncerata od kojih se izdvajaju nastupi u Dubrovniku na Stradunu i Varaždinu na Špancirfestu, a iznimno se vesele sljedećoj godini kada će obilježivi veliku obljetnicu – punih 35. godina sjajne karijere!