Klapa Rišpet u otkačenom izdanju s pjesmom ‘Kucaj srca tvoga’

Podijeli objavu

Fenomenalna i uvijek originalna klapska ekipa i ovoga je puta pogodila. Klapa Rišpet i Pero Kozomara s prvim danima ljeta predstavili su novu pjesmu i video spot.

‘Kucaj srca tvoga’ stiže nakon odličnog dueta s glazbenom divom Doris Dragović ‘Jedina jubav moga života’, a sada su svim fanovima pripremili nešto sasvim drugačije.

Foto: Privatni album Pero Kozomara

Riječ je o brzoj, veseloj i ‘otkačenoj’ dalmatinskoj pjesmi, skladatelja Pere Kozomare za koji je tekst napisala Natalija Tafra Bazina, s kojom će Rišpet, za nekoliko dana, točnije 30.06., nastupiti na Prokurativama, na Splitskom festivalu.

Kozomara se ovaj put odlučio za veselu, plesnu pjesmu koju će Rišpet uvrstiti u svoj repertoar:

“Nakon pet laganih festivalskih skladbi Rišpeta, lani smo polučili odličan uspjeh poletnom i zabavnom ‘Šta mi ljube oćeš kazat’ koja je fenomenalno prihvaćena na svim našim koncertima, pregledana na YouTubeu preko 3.000.000 puta, te je na jedan način postala i naš zaštitni znak pa smo odlučili i ovoga ljeta razveseliti publiku veselijom skladbom, uz koju možete zaplesati i opustiti se.

U genijalnom spotu koji je režirao naš Marin Čoko postigli smo djelić atmosfere dalmatinskih kultnih serija – pa u šali priču iz spota nazivamo ‘Malim mistom klape Rišpet’.“

Foto: Privatni album Pero Kozomara

Klapa Rišpet u izdanju Hit Recordsa izdala je posljednji album naziva “Reći ćeš mi fala” koji je postigao zavidnu prodaju te se još uvijek nalazi u topu 30 najprodavanijih domaćih albuma.

Foto: Privatni album Pero Kozomara

Rišpet i u ovim vrućim ljetnim danima ima izuzetno gust koncertni raspored. U nastupima klape predvođene legendarnim frontmenom Ivom Amulićem, sve generacije mogu uživati na sljedećim lokacijama:

07.07. Sv.Juraj, Senj
13.07. Ivankovo
14.07. Punat na Krku
17.07. Privlaka
21.07. Kršan
22.07. Višnjan
24.07. Metković, ljetno kino
25.07. Vela Luka
28.07. Rijeka, Korzo
29.07. Medulin, Riva
30.07. Polana, Slovenija