Klapa Cambi je snimila novi spot u dvorcu!

by lis 7, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Klapa Cambi publici predstavlja novi spot za pjesmu ‘Jubit ću te zauvik’ s kojom je na ovogodišnjim Večerima dalmatinske šansone osvojila treće mjesto.

Snimanje spota u dvorcu Vitturi

Kaštelanska klapa Cambi je snimila spot za pjesmu ‘Jubit ću te zauvik’ u dvorcu Vitturi u dijelu postave koji oslikava stari dalmatinski dom. U spotu se pojavljuju fotografije parova čija je ljubav dugotrajna, onih koji se mogu poistovjetiti sa naslovom pjesme da će se ljubiti zauvijek.

Režiju spota potpisuje dugogodišnji suradnik klape Matko Petrić, a solisti u pjesmi su članovi klape – tenor Božidar Klišmanić i bariton Dino Dabro.

Ova pjesma je rad još jednog dugogodišnjeg suradnika klape, Duška Rapoteca Ute, koji je za klapu napisao i pjesme ‘Oprosti mi jube’ i ‘Prominilo se vrime’.

Članovi klape su usuret premijeri spota rekli – “Izjava ‘Jubit ću te zauvik’ je danas često i obezvrijeđena, a kroz slike spota ilustrirane su i one ljubavne priče koje zaista traju. Ovakva pjesam i tema prilog je želji svih nas da prava ljubavi traju, da nježnosti i oprosti vladaju vezom. One su preduvjet dugotrajnosti. Tolerancija i uvažavanje su vrijednosti koje se lako deklariraju ali zapravo malo žive u ovom novom i sebičnom vremenu. Tako je duh starog vremena kada su ljudi uz sve poteškoće zajedno gurali do kraja intonirao ovaj spot.”