King Dude se vraća u Zagreb

by svi 26, 2019Izdvojeno, Koncerti, Strana glazba, Vijesti

Dok većina nas živi u uvjerenju da je vikend rezerviran za izlaske i koncerte, zagrebački Vintage Industrial Bar ima program gotovo tijekom cijelog tjedna, a ovaj četvrtak dovode glazbenika King Dude!

Iz Seattlea dolazi ovaj mračni umjetnik koji je čak u jednom intervjuu izjavio kako je na albumu Fear izdanom 2014. godine pokušao stvoriti ‘the most horrifying music I could’, što puno govori o tome što očekivati od njegove glazbe. Tamni rock folk s biblijskim prizvukom je dobitna kombinacija koja je uspjela čak osvajati mase, što nije uobičajeno za ovu vrstu glazbe. Njegovi nastupi s Ghostom i Earthom su svakako doprinijeli njegovoj popularnosti, koja i dalje raste.

Sigurni smo da će njegova popularnost još porasti nakon zagrebačkog koncerta koji slijedi, ovaj put na adresi Savska cesta 160!

Karte su u pretprodaji u Grif baru, Dirty Old Shop-u te Vintage po cijeni od 50 kuna, a na sam dan koncerta će ih biti moguće kupiti na ulazu, kada će biti 65 kuna. Vrata se otvaraju u 20 sati, a početak koncerta je predviđen za 21.30!