Podijeli objavu

Osam naočitih mladića okupljenih u jedinstvenu grupu Kawsaki 3p koja s punim pravom slovi za jednu od originalnijih pojava na domaćoj glazbenoj sceni izbacili su video, akustičnu verziju hita preuzetog s njihovog debi albuma – ‘Snifa san glu’.

Video je snimljen uživo te je predstavio nježniju stranu benda čiji neslužbeni slogan inače slovi ”asfalt-šank-brzina-tribina”, ali tako to valjda ide kad iza sebe imaš 25 godina ”radnog” iskustva.

Radiofoničnija verzija tog ultimativnog underthita, snimljena je prošle godine u Teatru &td gdje su K3p zajedno s brojnim fanovima tijekom dvije vruće, odlične večeri proslavili 25. rođendan.

Godinu kasnije 17. svibnja, dijelovi oba koncerta bit će objavljeni na live DVD/CD izdanju ”25 godina x Teatra &TD”. Koncertno, obljetničko izdanje objavit će Dancing Bear, izdavačka kuća s kojom K3p surađuje od 2003. godine do danas.

Povodom toga, ekipa K3p-a poziva sve svoje fanove, suradnike i kolege iz medija da im se u subotu 18. svibnja točno u podne pridruže na velikoj promociji u klubu Route 66 gdje će se održati mnoge lijepe stvari osim samog druženja:

– promotivna prodaja ’25 godina x Teatar &td’
– premijerno gledanje DVDa na velikom LCD panelu
– fotografiranje, potpisivanje i druženje s fanovima
– 19 najbržih kupaca novog izdanja ili dođu s K3p naočalama, ili u njihovoj majici dobit će na dar poklon iznenađenja
– i zadnje, ali nimalo manje bitno, da zajedno nazdravimo uz fino, kratko i žestoko pićence

Bend osnovan 1993. godine u Zagrebu zahvaljujući svojoj originalnoj pojavi i glazbenom izričaju koji spaja rock, ska punk i njihove podžanrove ubrzo je postao rado viđen među poznavateljima zagrebačke underground scene.

Deset godina kasnije, zahvaljujući nevjerojatnom nastupu na Dori, bend uspijeva na sebe skrenuti pažnju šire publike. A, kako i ne bi obzirom da se i danas još uvijek priča o tome i da se mnogi od nas još uvijek dobro sjećaju kako su izgledala ta dva nastupa koje je prenosila javna televizija.

Tijekom 25.-ogodišnjeg djelovanja izbacili su tri studijska albuma ‘Kawasaki 3p’, Porinom nagrađeni ‘Idu Bugari’ i ‘Goli zbog pasa’ te jedan EP ‘Mupov-ska’. Njihove pjesme ‘Antonija’, ‘Ni da ni ne’, ‘Puta madre’, ‘Zec’, ‘Mali medo’, ‘Anđelko’, ‘Kak si? Pa tak…’, ‘Malo vas je’, ‘Mate Parlov’, ‘Kristin’, Dugo dugo dugo’, ‘Riba’…. zauvijek su zabilježene kao kultni hitovi kako na underground tako i na mainstream sceni.

Stoga obratite pažnju na 17. svibnja i svratite 18. u Route 66 u 12:00 h na slavljeničku promociju ovog jednog, jedinog, jedinstvenog benda – Kawasaki 3p.

Bend se trenutno nalazi na putovanju prema Novom Sadu i Beogradu gdje će održati koncerte, a u subotu 11. svibnja možete ih uloviti u Zagrebu u Zapruđu.