Podijeli objavu
(Katy Perry, photo: Christine Hahn)

Katy Perry je razveselila obožavatelje novom pjesmom „Smile“, zaigranim i ohrabrujućim singlom koji zrači optimizmom. Glazbenica je otkrila da singl nosi isti naziv kao njen nadolazeći studijski album, koji na police stiže 14. kolovoza.

„Ovu sam pjesmu napisala dok sam prolazila kroz vrlo mračno razdoblje. Sada kad ju slušam mogu reći kako je odličan podsjetnik da sam se uspješno izborila za to da budem bolje. ‘Smile’ predstavlja tri energične minute nade“, otkrila je Katy.

Perry je uz otkrivanje naziva njenog istoimenog albuma „Smile“ objavila i naslovnicu izdanja, koji svojom zaigranošću odražava njen talent za kreiranje jedinstvenih vizuala. Da njen novi album stiže 14. kolovoza pjevačica je otkrila već u svibnju, kad je predstavila singl „Daisies“. Atmosferičnoj baladi prethodile su pjesme „Never Really Over“ i „Harleys In Hawaii“.

Premda Katy još nije objavila popis pjesama koje će se naći na albumu, obožavatelji koji prednaruče album „Smile“ odmah će moći preuzeti „Daisies“, „Never Really Over“ i „Harleys In Hawaii“.

Osim novog singla i naziva nadolazećeg albuma, Katy je otkrila i da će biti headliner na Tomorrowland Around The World festivalu, koji će se održati 25. i 26. srpnja. Virtualno izdanje popularnog EDM festivala pružat će interaktivno 3D iskustvo u kombinaciji s najboljom video produkcijom i specijalnim efektima. Glazbenica je najavila da će izvesti neke od pjesama koje će se naći na njenom novom albumu, ali i neke od njenih najvećih hitova.