Karlovačko RockOff: Traži se posljednji superfinalist

by lis 18, 2017Domaća glazba, Festivali, Vijesti

Posljednje finale uoči velikog superfinala Karlovačko RockOffa održat će se u četvrtak, 19. listopada u SSI Katran. Festivalski žiri predvođen Hrvojem Horvatom ove je godine odabrao čak 18 finalista, a preostala četiri benda još će se jednom boriti za naklonost žirija u Katranu.

Matt Shaft zanimljivo je zagrebačko kantautorsko ime koje, nakon pjesama na engleskom, konačno započinje s hrvatskom verzijom vlastite pjesmarice. Punk rock kolektivu Mjuzikl ovo je drugi nastup na Karlovačko RockOff festivalu, a žestok zvuk upotpunit će karlovački alter metalci EoT. Večer i borbu za superfinale zaključit će dobro poznato ime zagrebačke klupske scene, alternativci Dosh Lee.

Finale 3. studenog

Jedno od ovih imena pridružit će se već otprije poznatim super finalistima, Dno, Brain Holidays i Harvo Jay koji će potom ukrstiti svoje gitare u borbi za titulu pobjednika 4. sezone Karlovačko RockOff festivala u petak, 3. studenog u SSI Katran.

Festivalsku kompilaciju „Karlovačko RockOff 2017“ možete poslušati putem Deezera, a CD izdanje dostupno je u svim glazbenim prodavaonicama.