Podijeli objavu

Ove jeseni očekuje nas četvrta sezona Karlovačko RockOff festivala koja će, uz Zagreb, po prvi put posjetiti Rijeku i Split.

U organizaciji Unisona – Hrvatskog glazbenog saveza, te Karlovačkog kao važnog partnera, festival će i ove godine približiti novu generaciju sjajnih domaćih bendova koncertnoj, televizijskoj i radijskoj publici.

Proteklih godina, Karlovačko RockOff stvorio je platformu za sve bendove koji svoj rad i svoju glazbu žele na kvalitetan način prezentirati široj publici, a „vjetar u leđa“ dosad su osjetili glazbenici poput MORT-a, Rezervi, Sare Renar, Grette, Mangroovea i mnogih drugih.

Cilj ovogodišnjeg izdanja festivala je veća zastupljenost regionalnih bendova i mjesta za svirku – Rijeka i festival Hartera zajedno će imati čast ugostiti jednu finalnu večer Karlovačko RockOff festivala i dokazati da i „grad koji teče“ i dalje s pravom nosi status najrokerskijeg grada. Nakon Rijeke, festivalska karavana preselit će se u Split, a dvije finalne večeri održat će se u zagrebačkom klubu Katran.

Stručni članovi žirija Damir Martinović Mrle (Let3), Lada Furlan Zaborac (Bambi Molesters), Alen Marin (Kojoti), producent Denis Mujadžić Denyken te direktor festivala Hrvoje Horvat ove su godine odabrali čak 18 finalista koji će se kroz četiri finalne večeri boriti za ulazak u superfinale ovogodišnjeg festivala.

Upravo je Karlovačko RockOff prepoznat kao jedino mjesto koje na kvalitetan način pruža svojim finalistima podršku kroz medije i publiku koja je spremna podržati dobre pjesme još boljih izvođača.