Karlovački alter rock-metal bend EoT predstavlja videospot “Nepravda”

Podijeli objavu

Nakon pobjeda na čak šest demo festivala (“Mack Production”, “O’Rock festival”, “Rat bendova”, “Glas mladih”, “Croatia Bike Week gitarijada” i “Rovinj Music Festival”), odličnih singlova “Balkanska fiskultura”, “U čemu je bit?”, “Bye bye “, “Naš mali planet” i “Defibrilacija” te hvaljenog debitantskog albuma “Defibrilacija”, EoT nastavlja u istom – sirovom, nabrijanom, bučnom i razarajućem – ritmu.

“Svaki novi dan predstavlja novu borbu, nekada svaki dan moramo ispočetka, u koegzistenciji s okolinom koja u nedostatku znanja da izvan granica ove države postoji svijet koji je upoznao nadu i napredak, i dalje odabiru potisnutu frustraciju, pasivnu agresiju i omalovažavanje drugih zbog nemogućnosti nošenja s vlastitim problemima. Nepravda je za sve one koji se svaki dan ispočetka bore protiv struja koje postoje, jer je svijet u startu negdje zajebao stvar. Jer je čovječanstvo zaje*** stvar.” – kažu članovi EoT-a.

Glazbu i tekst potpisuje Boris Kolarić, pjesmu je snimio i producirao Marko Matijević Sekul u zagrebačkom “Beton studiju”, a redatelj spota je Peđa Gvozdić.