Kanda, Kodža i Nebojša 25. studenog u Tvornici kulture

by stu 18, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Beogradska petorka Kanda, Kodža i Nebojša stiže u Tvornicu kulture 25. studenog na krilima još uvijek aktualnog albuma “Uživo!” kojeg su objavili u ožujku ove godine. Album promoviraju diljem regije, a novo studijsko izdanje zaokružilo je njihovu 25. godišnjicu uspješnog rada.

600 koncerata diljem regije

Glazba benda Kanda, Kodža i Nebojša obično se opisuje kao fuzija brojnih žanrova koje su ovi glazbenici istraživali od početka 90-ih godina. Oslanjajući se na talent, inteligenciju i ljubav kao pogonsko gorivo svog djelovanja uspjeli su se održati do danas, a njihova popularnost sve više raste svakim novim albumom. U proteklih 10 godina su održali više od 600 koncerata diljem regije, od intimnih klupskih koncerata pa sve do festivalskih nastupa. Pored Olivera Nektarijevića (vokal), Vladana Rajovića (bubanj), Nenada Pejovića (gitara), Janka Mostarlića (gitara), KKN-u se pridružio i Boško Stanojević koji je na mjestu basiste zamijenio dosadašnjeg člana Ognjena Beadera.

Publika će u Tvornici imati priliku podsjetiti se kako izgledaju ,,Divni dani”, uvjerit će se da su ,,Kafane i rokenrol” nerazdvojni, a vjerojatno će se dogoditi i neki ,,Prekidi ponovo”… jer ,,Prekidi stvarnosti” su kada je ovaj beogradski bend u pitanju neminovni. Atmosfera na svakom njihovom koncertu publiku odvede u neku novu neponovljivu dimenziju, a u to se zagrebačka publika mogla uvjeriti i početkom 2015. godine kada su zadnji put nastupali u Tvornici.

Ulaznice za koncert možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 50 kuna, dok će na dan koncerta upad biti 70 kuna.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica Kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • entrio.hr