Kako su nam Pet Shop Boys priredili audio-vizualni spektakl? Pa fantastično!

by kol 13, 2017Koncerti, Strana glazba, Vijesti

Nakon ogromnog uspjeha prvog dijela njihove svjetske Super turneje prošle jeseni, Pet Shop Boys vratili su se u Europu ovog ljeta, gdje su sinoć po prvi puta posjetili Zadar i održali koncertni spektakl. Na jedinom nastupu u cijeloj regiji, bend je izveo repertoar iz kompletne karijere, kao i pjesme s aktualnog albuma “Super”.

“Go west”, “It’s A Sin”, “West and Girls” ili “Home and Dry” samo su neki od hitova na koje su nas Pet Shop Boys podsjetili zašto smo im vjerna publika svih ovih godina. Odlično odrađen posao, lokacija, raspjevana publika samo je poticaj da Zadar i dalje nastavi dovoditi zvijezde poput sinoćnjih.

Sinoć smo imali prilike uživati u pravom audio-vizualnom spektaklu, gdje su se Neil Tennantu i Chris Loweu pridružili i njihov prateći bend.

Neke stare pjesme dobile su novo ruho, a zadrani i njihovi gosti uživali su u starim provjerenim hitovima, ali i novim pjesmama, a u glas i ovacije ispratili su ih na zadnje dvije pjesme “Domino Dancing” i “Always On My Mind”.

Jazine Open Air slijedi tradiciju dovođenja najvećih glazbenih zvijezda u Zadar, jedan od najljepših gradova u ovom dijelu Europe, prošle godine proglašen za europsku najbolju destinaciju po pisanju Worlds Best Destinations Magazine.