Kad Cash vikne “Ante”, okrene se pola grada!

by lis 1, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Urnebesna nova pjesma Ante Casha jednostavnog naziva “Ante” govori o abnormalnoj popularnosti imena Ante u Dalmaciji i Hercegovini, a simpatični spot u režiji Danijela Kovačevića za “Studio 25” prikazuje život u jednom takvom mjestu. O samoj pjesmi Ante je rekao: “U Imotskom vikneš Ante i pola grada se okrene. Ako to nije inspiracija za pjesmu ne znam što jest!”.

Spot je sniman u Pridragi

Spot koji je premijerno emitiran na CMC televiziji sniman je u Pridragi pored Zadra, a ni tamo nije falilo ponosnih vlasnika ovog najdalmatinskijeg imena.

Novu pjesmu napisali su Ante Cash i Natko Smoljan – Nace, a Smoljan je ujedno i aranžer te producent pjesme. Ovaj singl nastavlja niz uspješnih Cashevih singlova nakon “Fešte” i “Angeline Jolie” koje je predstavio na posljednja dva izdanja CMC festivala u Vodicama. Popularni pjevač i radijski voditelj 2015. je godine objavio hvaljeni dvostruki album “Zloćko, a ne zloćinac” na kojem se nalaze njegove najpoznatije pjesme poput “Danke Deutschland”, “Milena” te veliki hit “Vakula”.