Justin’s Johnson i Rezerve spremaju veliku feštu ovu subotu u Boogaloou!

by velj 21, 2024Domaća glazba, Vijesti

Veliki povratak Justin’s Johnsona i Rezervi 24. veljače u Boogaloo! Nakon dužeg izbivanja sa zagrebačke koncertne scene vraćaju se južnjački veterani. Oba banda dolaze promovirati neke nove stvari s nadolazećih albuma, ali i zasvirati one najpoznatije. Ulaznice se mogu kupiti po pretprodajnoj cijeni od 10 eura preko sustava Entrio i CoreEvent, dok će na dan koštati 13 eura. Sve novosti možete pratiti i na Facebook događaju.

Rezerve, miljenici domaće publike još od svog EP-a “Evo Rezerve”, na vješt način kombiniraju punk zvuk s pop elementima još od 2014. godine. Novu postavu čini tučepsko-makarska četvorka, koja je svoju usviranost pokazala na festivalu “Modro i zeleno” te koncertima po Hrvatskoj i Srbiji. Njihovi koncerti donose nam plesni punk koji zvuči kao spoj “The Hivesa” i “Đavola”.

Justin’s Johnson su veterani splitske alternativne scene te već godinama sviraju brass-heavy rock‘n’roll . Iza sebe imaju preko 1000 nastupa od kojih se ističu oni na festivalu Exit, Lake Festu, OK Festu, te Skavillage festivalu u Italiji. Ova šestorka donosi nam rasplesanu i zanimljivu kombinaciju swinga i rocka te će kao i uvijek rasplesati publiku na svom koncertu! Vidimo se u Boogaloou!

SATNICA:

20:00 Vrata

20:30 Rezerve

22:00 Justin’s Johnson