Podijeli objavu

Novi album popularnog Justina Biebera sve nam je bliže! Nakon što je predstavio pjesme “Yummy” i “Get Me”, Justin Bieber predstavio je pjesmu “Intentions” s nadolazećeg albuma “Changes”. Novi album bit će predstavljen idućeg petka, a novu pjesmu hrvatska publika može slušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

Justin Bieber je tijekom svoje karijere često donirao novac u dobrotvorne svrhe, a s tom praskom nastavlja i dalje. Za predstavljanje novog singla je udružio snage s neprofitnom organizacijom Alexandria House koja služi kao sigurna kuća za brojne žene i djecu koji žive u ekonomski nestabilnim uvjetima. Videospotom ukazuje pažnju na njih te priča njihovu priču, ali isto tako posebnim fondom im je donirao čak 200.000 dolara kako bi mnoge obitelji ostvarile svoje snove. Videospot je u nekoliko sati prešao brojku od milijun pregleda na YouTubeu.

Nova pjesma će naći na njegovom petom studijskom albumu „Changes“, koji će svjetlo dana ugledati 14. veljače ove godine. Od ovog tjedna dostupan je i popis pjesama koji pokazuje kako su mu se na albumu pridružila i zanimljiva glazbena imena kao što su Post Malone, Travis Scott, Kehlani te Lil Dicky. Album “Changes” je dostupan za prednarudžbu.

Justin je početkom godine iščekivanim samostalnim singlom „Yummy“, zaraznim hibridom pop i R&B glazbe, obilježio početak novog poglavlja u karijeri. Pjesma je dobila i prateći videospot, koji je u manje od mjesec dana na YouTubeu skupio više od 150 milijuna pregleda:

Uz novu glazbu, pjevač je obožavateljima predstavio i dokumentarnu seriju “Seasons”, koja će njegovoj publici dati uvid u proteklih nekoliko godina njegovog života. Dokumentarna serija dostupna je na njegovom YouTube kanalu, koji je ostvario veliku prekretnicu – Justin Bieber postao je prvi glazbeni izvođač koji je stigao do 50 milijuna pretplatnika na toj platformi. Nizu uzbudljivih vijesti pjevač je pridodao i najavu sjevernoameričke turneje, koja počinje u petom mjesecu ove godine.