Podijeli objavu

Nakon dugog čekanja i nekoliko singlova napokon nam je dostupan novi album “Changes”! Planetarnoj megazvijezdi Justinu Bieberu ovo je peti studijski album te obilježava njegov svojevrsni povratak nakon što se naglo povukao sa glazbene scene prije nekoliko godina. Album hrvatska publika može slušati u radijskom eteru te na digitalnim glazbenim servisima.

Otkako je vijest o novom albumu odjeknula među obožavateljima Justina Biebera, među njima je nastala velika sreća. Razlog tolikoj sreći leži u tome što se pjevač posljednjih nekoliko godina nalazio u teškom životnom razdoblju, a mnogi su se pitali hoće li od njega uopće više ikada doživjeti neko novo izdanje. Novo izdanje je stiglo, a nosi i prigodan naziv “Changes”. Album sadrži 17 pjesama, a među njima su i suradnje s imenima kao što su Post Malone, Summer Walker, Travis Scott, Kehlani i drugi.

S novog albuma već smo imali prilike slušati singlove “Intentions” te “Yummy” s kojim je pjevač dao do znanja kako će u ovoj godini predstaviti i novi album. Singl “Yummy” predstavila je njegovo prvo samostalno izdanje još od 2015. godine i albuma “Purpose”, a videospot za pjesmu na YouTubeu uskoro će dosegnuti čak 200 milijuna pregleda.

Paralelno uz singlove obožavatelji su mogli pratiti i YouTube dokumentarnu seriju „Justin Bieber: Seasons“. Serija prati njegovu životnu priču i proces odrastanja te sazrijevanja, a opisuje i razdoblje nastanka albuma te tešku fazu u kojoj se Justin našao. U serijalu se pojavljuju brojni suradnici i osobe iz njegovog privatnog života, što uključuje suprugu Hailey Bieber te menadžera Scootera Brauna.

Justin Bieber je tokom svoje karijere ostvario više od 50 milijardi slušanja na streaming servisima što je jednako prodaji 60 milijuna albuma širom svijeta. Vlasnik je brojnih glazbenih nagrada, a oborio je i 14 Guinnesovih rekorda. Uz novi album kreće i na veliku turneju Sjevernom Amerikom.