Podijeli objavu

Ljetne večeri uz more, i odličnu glazbu, nešto je što se nikako ne propušta. Upravo jedno takvo glazbeno druženje, očekuje nas u vikendu pred nama.

Mjesto radnje, predivna i uvijek posebna Opatija, a čaroban ambijent hotela Milenij, dodatno će začiniti cijelu priču.

Sve navedeno, u glavnoj ulozi sa Jure Brkljačom, jednim od najuspješnijih mladih glazbenika. Svojim talentom, interpretacijom, ali i prije svega ljubavi prema glazbi, nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Njegove uspješnice, u kratko vrijeme osvajale su vrhove top lista, radijski i televizijski eter, a suradnja sa autorom Miroslavom Rusom, na pjesmama ‘Ne postojim kad nisi tu’, ‘Lipa’, ‘Hajde nazovi me’, ili dueta sa Tonyjem Cetinskim ‘Ovo je istina’, dala je dodatni pečat na dosadašnju karijeru simpatičnog i uvijek nasmijanog zadranina.

Svaki novi nastup i izlazak pred publiku, za Juru novi je izazov, a upravo tako biti će u subotu 01.08., u Opatiji, na terasi hotela Milenij.

Repertoar je već spreman, a osim svojih pjesama, Jure će izvesti neke od najvećih antologijskih pjesama, uz koje su odrasle brojne generacije.

‘Radujem se nastupiti u Opatiji po prvi puta. Hotel Milenij, odličan je ambijent. Pozivam sve ljude, i one koji su u blizini da dođu.
Zajedno se družimo u subotu, 01.08. od 20:30 sati!’, kazao je Jure.

Vjerujemo kako bolju pozivnicu za vikend koji dolazi niste mogli dobiti, stoga u subotu 01.08., put prema Opatiji i uživajte u čarobnoj glazbenoj večeri sa Jure Brkljačom.
Ulaz je besplatan, a svoje mjesto i stol, možete rezervirati na broj, 051/202-000