Jure Brkljača novom pjesmom i spotom ‘Znao sam’, ispunio želju Kristini iz SOS Dječjeg sela Lekenik!

by lis 3, 2020Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Poznat po jednostavnosti i upečatljivosti, Jure Brkljača je snimajući svoj novi spot za pjesmu ‘Znao sam‘, ponovno učinio nešto zanimljivo, ispunio je san jednoj posebnoj djevojci.

Kristina Ivanuš, dobitnica prestižne titule Herman Gmeiner Award, koja se dodjeljuje uspješnoj djeci SOS Dječjeg sela na globalnoj razini, dotaknula je svojom pričom cijelu Hrvatsku, pa tako i Juru, koji ju je zamolio, da nastupi s njim u spotu i ona je to briljantno odradila.

Pjesma ‘Znao sam‘, obiluje mediteranskim šarmom, što je potvrđeno i izborom lokacija na kojima je sniman spot, predivna šibenska Tvrđava Sv. Mihovila, Biokovo, te panoramski let iznad Zagreba.

Autor pjesme je ponovno Miroslav Rus, ovaj put sa skladbom ‘Znao sam’, tako da je sve jasnije, kako je na domaćoj sceni zaživio jedan novi tandem, Jure i Rus.

Uspješan spoj iskustva i kreativnosti, s talentom i mladenačkom snagom, već su dokazali hitovima ‘Ne postojim kad nisi tu’, ‘Lipa’, ‘Ovo je istina’ (duet s Tonyjem Cetinskim) i ‘Hajde nazovi me’. Plod te suradnje je i prošlogodišnja titula novog izvođača godine, koju je ponio Jure Brkljača.

Foto: Hit Produkcija

‘Jedva čekam da ljudi čuju novu pjesmu ‘Znao sam’, kao i trenutak, kada ću je izvesti na koncertima. Posebno sam vezan uz sam tekst pjesme.
Nekako najviše volim pričati kroz pjesmu, a ovoga puta, to je itekako došlo do izražaja. Suradnja sa Rusom, još jednom se pokazala kao najbolja kombinacija.
Na samome kraju, jedino što mogu, je pozvati vas da uživate u novoj priči, koju smo pripremili za vas. ‘
, poručuje Jure.

‘Jure Brkljača je donio jedan novi izazov u moj stvaralački rad. Gotovo na prepad prebacio me u mediteranski đir i na moje iznenađenje, stvar je obostrano krenula dobro.

‘Mlad, sa glasom u kome ima “pijeska” zapalio je u meni jednu novu autorsku vatru. Naša posebnost je u tome što smo se u ovo eksperimentalno vrijeme odlučili za zdravu, normalnu pjesmu i po prvim reakcijama rekao bih da smo u pravu.

“Znao sam” je ljubavna pjesma urađena po tim principima i obogaćena svirkom izuzetnih studijskih glazbenika. Od Jure očekujem najviše dosege u svijetu glazbe.’, istaknuo je ovom prigodom Miroslav Rus.

Sreću, zadovoljstvo i iznenađenje, ulogom u spotu nije krila ni Kristina Ivanuš, ‘Kada su me nazvali da budem u spotu sa Jurom, bila sam presretna.  Odmah sam rekla samoj sebi, da snovi postaju stvarnost. Noć prije snimanja nisam spavala od uzbuđenja. Snimanje je bilo odlično, prštala sam od sreće jer sam radila ono što volim i u čemu baš uživam. Super sam se zabavila, ekipa je bila izuzetno pozitivna. Jedva čekam spot. Ovo mi je novo iskustvo i veselim se novoj prilici.’