Podijeli objavu

Jure Brkljača ne posustaje. U nizu nagrada i priznanja koje je osvojio u protekloj godini, stigla je još jedna, nagrada Top.HR Music Awards.

Svečanost dodjele nagrada Hrvatske diskografske udruge, u suradnji s RTL televizijom, koja se temelji na rezultatima radijskog emitiranja nacionalne liste HR Top 40, održana je u zagrebačkoj Esplanadi.

Jure je titulom novog izvođača godine, nagrađen za vrhunska postignuća u 2019.

Foto: Bojan Zibar

To je još jedna potvrda uspješnosti pjevačko autorske suradnje, Jure Brkljače i Miroslava Rusa. Spojem iskustva i kreativnosti, s talentom i mladenačkom snagom, pjesma ‘Ne postojim kad nisi tu’ postala je najemitiranijom s prošlogodišnje Dore.

‘Sretan sam što je nagrada pripala meni. Uvijek mi je čast biti nagrađen. Top.HR Music Awards je cijenjena nagrada i trudit ću se da je opravdam. Želim zahvaliti svom timu Hit Recordsu, bez kojih se ništa od ovog ne bi dogodilo. Posebno Miroslavu Rusu, koji mi je napisao prekrasne pjesme, i sa kojim sam doživio klik na prvu. Želim se zahvaliti i Dubravki i Tonyju Cetinskom, koju su uz mene od samog otpočetka.’, istaknuo je Jure.

Uspješnu suradnju dvojac je nastavio, Jurinim aktualnim singlom ‘Lipa’, koji se tjednima nalazi u samome vrhu nacionalne top liste HR Top 40.

‘Zahvaljujem se svima koji su prepoznali rad Jure Brkljače i mene. Zadovoljstvo je raditi sa Jurom. Držim da je on, najbolje što mi se dogodilo u protekloj godini i bez obzira na njegovu mladost, vjerujem da je to jedan od najboljih vokala u Hrvatskoj. Njegova skromnost, predanost radu i glazbeni talent, kako pjevački, tako i svirački, za mene je inspiracija.’, poručio je ovom prigodom Miroslav Rus.

U realizacije je i prvi samostalni album Jure Brkljače, koji će uslijediti po njegovom nastupu na ovogodišnjoj Dori, 29. veljače u Opatiji.

Foto: Hit Records