Podijeli objavu

Jure Brkljača odjeću mijenja, ali stil glazbe ne, a na pitanje što mu najbolje stoji, ležerno kaže, pjesma.

Takav jednostavan i upečatljiv nastup imao je na Dori, predstavivši se pjesmom ‘Hajde nazovi me’, autora Miroslava Rusa.

Sinoćnjim nastupom s mističnom plavušom i svojom gitarom, Jure i ekipa još jednom su odigrali na kartu jednostavnosti, što najbolje opisuje njegov styling i karakter. Proteklih dana u Opatiji, Jure je bio jedno od najtraženijih lica, što je potvrdio finalnim nastupom.

‘Na tragu izuzetnog uspjeha pjesme ‘Ne postojim kad nisi tu’ sa prošlogodišnje Dore, odlučili smo i ovaj puta sudjelovati. Dora nam se pokazala u promotivnom smislu dobitnom kombinacijom i sa veseljem smo i ove godine, odlučili iskoristiti pruženu priliku pjesmom ‘Hajde, nazovi me.’

U protekloj godini Jure i ja smo se kreativno približili jedno drugome, što je rezultiralo sa pjesmom ‘Lipa’ i čini mi se po prvim rezultatima da bi ta suradnja, mogla biti vrlo uspješna.

Za Juru mogu reći da je rijetko sresti mladića, toliko talentiranog i tako skromnog.’, istaknuo je Miroslav Rus.

‘Sa novom pjesmom napraviti ću iskorak iz stila u kojem se dosada predstavljam. Pjesma je bržeg tempa, jednostavna i nadam se da će se svidjeti publici. Bila mi je čast i ove godine nastupiti na Dori. Svaka nova pjesma veseli me i daje jedno uzbuđenje. Ove godine, zajedno sa Miroslavom Rusom završiti ću i svoj prvi studijski album.’, poručio je Jure.

Foto: Marino Brkljača

‘Hajde nazovi me’ prati i video spot, snimljen na atraktivnim lokacijama zadarskog arhipelaga.

Nakon velikog uspjeha na prošlogodišnjoj Dori sa pjesmom ‘Ne postojim kad nisi tu’, koja je bila najemitiranija u eteru, te za kasniju skladbu ‘Lipa’, Jure je nedavno nagrađenom titulom novog izvođača godine.

Svakako treba naglasiti i odličnu podršku, koju Jure ima od struke, ali i kolega glazbenika, primjerice Nine Badrić, Tonyja Cetinskog, Petra Graše i brojnih drugih.