Jure Brkljača u ljubavi sreće nema, pogledajte zašto ga druga vuče!

Podijeli objavu

Mladić koji svojim tekstovima izaziva nevjerovatne emocije, stavio nas je na novu veliku kušnju.

Svojedobno nam je iskreno pokazao svoju drugu stranu i objasnio zašto je zbog djevojke, pristao na sve, a sada nam donosi novu glazbenu priču u kojoj opisuje detalje osobnog ljubavnog trokuta.

‘Ona me vuče’ nova je pjesma, predivna balada iz glazbene radionice sve popularnijeg Jure Brkljače.

I ovom skladbom Jure je ostao vjeran sebi i činjenici kako su njegove pjesme iskrene ispovijesti inspirirane osobnim životom i proživljenim situacijama.

Foto: Hit produkcija

Za razliku od prvih pjesama u kojima se predstavio kao kantautor, u ovoj pjesmi surađivao je sa jednom glazbenom legendom, prokušanim autorom Jurom Stanićem, koji je zaslužan za glazbu i tekst, dok aražman i produkciju potpisuje Mihael Blum iz Hit Produkcije. Ovaj spoj iskustva Jure Stanića, te mladosti i talenta Mihaela Bluma rezultirao je, kazao nam je Jure Brkljača, odličnom pjesmom, ‘Zanimljivo je kako je uopće došlo do suradnje Jure Stanića i mene. To je bila neka sudbina, energija koja nas je privukla, a sve se dogodilo dok sam jednom prigodom svirao u Bolu na Braču. Igrom slučaja, Jure je bio tamo i čuo me, nakon čega je došao do mene sa idejom da snimimo neke pjesme. Nakon toga išao sam provjeriti tko je taj autor i što je napravio, a zanimljivo je kako je napisao sve pjesme koje su u to vrijeme, meni bile drage, koje sam slušao, i koje su me inspirirale. Tako da je nevjerovatno, kako nas je ta neka energija povezala. Ova pjesma napisana je prije petnaest godina, i čast mi je da sam je baš ja snimio.’

Jure ne krije kako se ne boji u pjesmama progovoriti o svom životu, strahovima, sreći i ljubavi,

‘Sve pjesme koje sam ja napisao ‘Druga strana’ i ‘Pristani na sve’, i sada ova od Jure Stanića ‘Ona me vuče’, imale su neki svoj slijed, isto kao i u mom životu. Teme tih pjesama su životne situacije koje sam proživio, a idu redoslijedom, identično kako sam se ja osjećao.’

Pored glazbene, Jure nam odmah donosi i video priču za pjesmu ‘Ona me vuče’, koju je osmislila i snimila Hit Produkcija sa redateljem Josipom Šukerom.

Jedno je sigurno, nakon što se predstavio uspješnicama ‘Druga strana’ i ‘Pristani na sve’, a za protekle blagdane darovao nas prigodnom skladbom ‘Božić je’, broj fanova Jure Brkljače, nakon ove pjesme može biti jedino puno veći.