Julia Michaels, vlasnica uspješnog singla „Issues“, predstavlja mini-album!

by kol 3, 2017Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Julia Michaels, vlasnica uspješnog singla „Issues“, predstavlja mini-album!

Naslova „Nervous System“, uz spomenuti singl, ovaj mini-album donosi još šest novih pjesama, a izdanje je hrvatskoj publici dostupno putem Deezer i Google Play digitalnih glazbenih servisa.

Kao novi singl s ovog izdanja predstavljena je pjesma „Uh Huh“, za koju je objavljen i prateći videospot, dostupan na njenom YouTube/Vevo kanalu.

Od objave multi-platinastog debi-singla „Issues“, ova talentirana autorica i glazbenica niže uspjeh za uspjehom. Osim što se može pohvaliti milijunskim brojkama u streamovima, ovih je dana objavljeno i kako je zaprimila svoju prvu MTV VMA nominaciju, u kategoriji ‘Best New Artist’, kao i nominacije za Teen Choice nagrade, u kategorijama ‘Choice Song: Female Artist’ i ‘Choice Breakout Artist’.

Prije nego što se posvetila samostalnoj glazbenoj karijeri, Julia Michaels je izgradila zamijećenu karijeru kao autorica tekstova pjesama, a njen autorski potpis stoji uz niz Billboard Hot 100 singlova, uključujući „Sorry“ Justina Biebera, „Good for You“ i „Bad LiarSelene Gomez, „Hands To MyselfHailee Steinfeld, „Used To Love YouGwen Stefani

Mini-album „Nervous System“ od ovog trenutka možete pronaći u svom PlayMPE Playeru! Dostupne su vam dvije verzije – edited & explicit.