Jovanotti novim singlom najavljuje studijski album: “Jedva čekam da bude objavljen”

by stu 14, 2017Izdvojeno, Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Lorenzo Jovanotti predstavlja potpuno novi singl „Oh, Vita!“, kojim najavljuje iščekivano istoimeno studijsko izdanje

Miljeniku hrvatske publike s tekstom i glazbom nove pjesme pomogli su Pat Simmons i Lucio Dalla, a za produkciju je zaslužan legendardni Rick Rubin. Studijsko izdanje „Oh, Vita!“ biti će 14. za Jovanottia, a nasljedit će multiplatinasti album „Lorenzo 2015 CC“ (2015.). Uz novi singl na iščekivanom izdanju naći će se još 13 pjesama, koje je pisao sam Cherubini, a producirao Rick Rubin.

Album u Hrvatskoj očekujemo 1. prosinca

Album „Oh, Vita!“ za Lorenza predstavlja novi početak, a u Hrvatskoj ga očekujemo 1. prosinca – na 30. rođendan njegovog prvog studijskog izdanja „Jovanotti for President“ (1988.). Nova pjesma po objavi je dobila i prateći videospot u režiji Antonia Usberga i Niccolòa Celaie.

„Ovaj album mi je veoma važan i predstavlja novi početak. Dobio sam priliku započeti suradnju s Rickom Rubinom i to je bila predivna avantura. Album je veoma intenzivan i pogađa točno u srce. Jedva čekam da bude objavljen. Veselim se 1. prosincu da mogu sa svima podijeliti glazbu… i tada naravno slijedi turneja.“ – Lorenzo Jovanotti

Singl „Oh, Vita!“ hrvatskoj je publici dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa, dok će istoimeno iščekivano studijsko izdanje osim u digitalnom, biti dostupno i u standardnom CD obliku, na vinilu te kaseti.