Podijeli objavu

Kvintet iz New Yorka službeno su osnovali 2006., a osam godina kasnije doživjeli proboj na svjetsku glazbenu scenu, snimajući jedan od svojih nastupa u podzemnoj željeznici!

Svijetu upravo predstavljaju svoj prvi full length album “Lucky Chops”, koji sadrži jedanaest pjesama, od kojih ćemo dio imati priliku čuti uživo 24.10. u klubu Boogaloo.

Novi album fanovima prenosi zaraznu energiju benda, fuziju različitih žanrova, uvodeći moderne produkcijske tehnike i lako pamtljive napjeve, kako bi parirali epskim nastupima uživo.

Bend pokreće i You Tube serijal pod nazivom “Brassworld” sa željom ujedinjenja puhača cijelog svijeta u globalnu zajednicu, koja bi čuvala i promovirala regionalne tradicije puhačkih orkestara.

24.10. u četvrtak, s početkom od 21 sat, održat će koncert u Boogaloou, u kojem su prije dvije godine održali svoj premijerni nastup u Hrvatskoj.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 140 kuna putem Eventim i Entrio sustava, Dirty Old Shopu, Rockmark knjižari te na blagajni kluba Boogaloo (radnim danom od 10-16). Cijena na ulazu 160 kuna.