Još malo i sopranistica Barbra Garić ostvari će zadani cilj ali treba i Vašu pomoć !

by stu 9, 2020Domaća glazba, Vijesti

– Očekujem da ćemo prikupiti sredstva ! – rekla je sopranistica Barbra Garić, koja je krajem rujna, u Kaštel Kambelovcu, održala humanitarni koncert radi jedne lijepe ljudske priče.

Da glazba zaista liječi, zbližava i može uvelike doprinijeti i pomoći onima kojima je pomoć nužna, pokazala je i sopranistica svjetskog glasa.

Kroz Udrugu UNUO, koja posljednjih 12 godina intenzivno radi na pomicanju granica koje je društvo nametnulo samo sebi kada je riječ o mogućnostima i doprinosu koje mogu dati osobe s invaliditetom, demarginalizaciji i stvaranju društva jednakosti, pokrenula je val dobrote, a do zadanog cilja dijeli je još jako malo.

Kako bi još više ukazali na probleme osoba s invaliditetom, krajem rujna organizirala je humanitarni koncert u želji da se uključiti što veći broj dionika koji bi pomogli u pružanju financijske pomoći i potpore u edukaciji osoba s invaliditetom, djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, te djeci i mladima u nepovoljnom položaju u ugostiteljstvu. Misija im je širiti svijest o vlastitom napretku, svijest o međuljudskim odnosima i o različitosti društva u kojem živimo.

Njihov cilj je sakupiti 140 000kn, a uzimajući u obzir situaciju u kojoj se svi nalazimo, zahvalni su na svakoj donaciji, bez obzira na iznos.
Plaćanje ide na udrugu UNUO HR4924840081502008577.

Udruga UNUO se unaprijed zahvaljuje svima i poziva vas da se čak i u ovom teškom vremenu uključite u akciju i podržite hvalevrijednu akciju koja traje do 4. prosinca ove godine.

Napravimo nešto lijepo u ovoj, ionako za sve nas teškoj godini jer znate i sami da se uvijek dobro dobrim vrati, uvijek !