Još jedan dan do početka sezone na Zrču!

by tra 27, 2023Koncerti, Strana glazba, Vijesti

Prošlogodišnje izdanje May 1st Festivala na Zrću bilo je potpuno rasprodano, tako da ne čudi što su u Noa Beach Clubu odlučili i ove godini ponoviti spektakl. Event koji ne smijete propustiti starta 28. travnja i traje do 01. svibnja.  Na Zrće stižu – Jelena Rozga, Nikolija, Cunami i Sajfer!

“I ove godine otvaramo prvi sezonu i to s eventom koji je prošle godine bio rasprodan. Imali smo odlične reakcije domaće i regionalne publike, tako da smo se ove godine odlučili za još veći event za zagrijavanje. Sezona 2023. bit će prepuna odličnih festivala i iznenađenja”, poručuju iz Noa Beach Cluba.

Koncept May 1st Festivala i više je nego privlačan i to ne samo zbog toga što pada na produženi vikend pa je idealna prilika za odlazak na odmor. Već i zbog toga što u svom paketu najpoznatija party destinacija u Hrvatskoj nudi glazbeni spektakl za koji će biti zaduženi Jelena Rozga, Nikolija, Cunami i Sajfer; zatim odličan smještaj, vodene sportove, after beach partye, večernje programe i BBQ party. Zrće je od 28. travnja do 01. svibnja destinacija na kojoj – morate biti.

Trenutno su cijene za festivalske ulaznice 28€ (Regular) i 38€ (VIP). Opcija je naravno i pojedinačna ulaznica, ulaznica za BBQ party (koja iznosi samo 10€) ili paket koji uključuje i ulaznice i smještaj. Sve info o ponudi možete pronaći ovdjeŠto se smještaja tiče, poručuju sa Zrća kako su već sad sve vile s bazenom Noa Glamping Resorta rasprodaneali u ponudi imaju još Noa Apartmane u Novalji i Hotel Oleu, koje posjetitelji mogu bukirati kroz njihove pakete s ulaznicama.

Uz glavne artiste, na prvomajskom festivalu za dobru atmosferu bit će zaduženi i resident DJ-evi Noa Beach Cluba – Miek&Me, Lorenzo, Vandal Steve & Noide.  

Tirkizno more, privatni bazeni, bijeli separei, hrpa sadržaja i više nego povoljne cijene u predsezoni u kombinaciji s prvomajskim festivalom, odličan su razlog da rezervirate produženi vikend na „hrvatskoj Ibizi“.