Još 1 dan do ‘Naše bile štorije’ u Ljubljani!

by lis 26, 2017Domaća glazba, Vijesti

Nakon ovacija koje su pokupili u Splitu i Zagrebu slavna ekipa koju čine Severina, Goran Karan, Danijela Martinović, Giuliano, Tedi Spalato te Stefan Kokoškov, Mirella Meić, Zorica Bučić i Joško Ševo dolaze sa ‘Našom bilom štorijom’ u Sloveniju kako su i najavili.

Veliki interes

Za ovom splitskom pričom u Sloveniji među publikom i medijima vlada veliki interes te svi čekaju trenutak da sve zvijezde ovog mjuzikla nastupe na njihovim pozornicama. No ne vesele se samo oni nastavku, već i same zvijezde su u najavama izjavile da ih ovi nastupi opuštaju i sretni su se jer se tada zajedno ponašaju “ka’ dica u dječjem vrtiću”.

Foto: Igor Kelčec

Štorija je jedan od naljepših događaja u mom životu zato što su Goran i Neno napravili nešto splitsko, a toliko dobro. Najdraže od svega mi je što pjevam s mojim prijateljima s kojima sam odrastala pa je meni ovo kao eskurzija i maturalna zabava. Puno je ljubavi i srca koje donosimo u Ljubljanu i Maribor, a mislim da su to ovi ljudi ovdje i zaslužili – ispričala je Severina.

Danijela se prisjetila kako je pristala biti dijelom Štorije bez da je prije čula ijednu pjesmu:

Goran me je tako lijepo gledao dok je pričao o mjuziklu da sam se ja odmah zaljubila u taj pogled. Znala sam da moram biti dijelom te ekipe i baš sam počašćena, te dodala –  Mi se svi poznajemo jako dobro, neki čak i iz školskih klupa, pa imamo brdo svojih fora, što bi bilo zabavno i snimati.

Foto: Igor Kelčec

U izdanju Scardone je izašao i CD ‘Naša bila štorija’ u ekskluzivnom digipack pakiranju koji se od objavljivanja ne skida s liste najprodavanijih albuma, a na njemu se nalazi 17 pjesama koje potpisuju Nenad Ninčević i Goran Karan, a aranžmane Nenad Šiškov.

Ulaznice za oba datuma su dostupna u sustavu eventim i na eventim.si