Podijeli objavu

Nakon mnogobrojnih hit singlova, engleski DJ i producent Jonas Blue objavio je svoj album prvijenac „Blue“! Album sadrži 15 pjesama, a hrvatskoj publici dostupan je u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

Radi se o jednom od izvođača koji je u posljednje vrijeme apsolutni vladar svih svjetskih top ljestvica. Sve je krenulo s remix verzijom pjesme „Fast Car“ Tracy Chapman, a od tada do danas njegov život preokrenuo se naglavačke. Tako je do danas dosegao ukupnu brojku od pet milijardi slušanja na streaming servisima, ima čak pet platinastih singlova, te je postigao brojku od 30 milijuna prodanih singlova širom svijeta.

Za stvaranje ovog albuma Jonas Blue ostvario je suradnju s mnogim glazbenim imenima: tu su pjevačica u usponu Jessie Reyez, ali i Joe Jonas, Nina Nesbitt, Liam Payne i Chelcee Grimes. Singlovi s ovog albuma već su ostvarili zapanjujuće rezultate. Primjerice, „Rise“ je postao jedan od najslušanijih singlova godine s preko 680 milijuna slušanja na streaming servisima, dok singl „Polaroid“ broji „skromnih“ 40 milijuna.

Jonas Blue do sad je nominiran za četiri Brit Awards nagrade, kao i za MTV Europe nagradu za najboljeg debitanta. Do sad je, u svojoj kratkoj karijeri, preko 100 puta dosegnuo platinaste naklade u zemljama širom svijeta. To je postigao sa svojim pjesmama: „Fast Car“, „Perfect Strangers“, „By Your Side“ i „Mama“. Sve pjesme nalaze se i na njegovom debi albumu i zaokružuju jednu cjelinu u njegovom radu koja daje naslutiti kako se radi o zaista talentiranom umjetniku pred kojim je blistava budućnost.