Podijeli objavu

Nakon spektakularnog nastupa na finalu Lige prvaka u Kijevu, Luka i Stjepan, 2CELLOS, su nastavili sa svojom turnejom u Rusiji.

Mnogi mogu samo u najluđim snovima sanjati da ih Johnny Deep, Alice Cooper i Joe Perry pozovu na svoj koncert, da uživaju i budu njihovi gosti u publici.

2CELLOS nisu trebali sanjati taj san. Njima se to ostvarilo! I to zato što su ove poznate face veliki obožavatelji našeg dvojica.

Ne znamo točno što je luđe, usuditi se sanjati takvo nešto ili ovo što se događa Luki i Stjepanu s njihovom karijerom, koja nema granica, nema barijere, a ovakva prijateljstva sklapaju gdje god se pojave.

Bend Holywood Vampires, složen od ove tri legende, Johnny Deep, Alice Cooper i Joe Perry (Aerosmith) imao je svoj koncert u St Petersburgu, samo dan prije 2CELLOS, a kako su dečki posjetili dvoranu dan prije radi svoje probe, susreli su tamo svoje prijatelje koji su ih pozvali da se malo opuste i dođu uživati na njihovom koncert.

– Johnny Deppa znamo već dugo i viđali smo se više puta i znamo da je naš veliki obožavatelj. Uvijek ga je lijepo vidjeti jer je baš simpa i cool lik. – komentirao je Stjepan Hauser.

A tko zna da li se na tom opuštenom druženju dogovorila kakva zajednička suradnja.

U svakom slučaju, veseli nas sve što nam dolazi iz 2CELLOS tabora jer s njima nam nikada nije dosadno.