Joe Fox predstavlja autorski singl „What’s The Word“

by lis 11, 2017Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Mladi londoner Joe Fox publici se predstavio debi EP izdanjem „Acoustic Alley Sessions“ te se automatski profilirao kao jedan od najzanimljivijih britanskih talenata. Sada Joe predstavlja potpuno novi singl „What’s The Word“, nastao u suradnji s reperom Nas.

I dok je Joe pjesmu pisao sam, s produkcijom mu je pomogao Leon Michels, a miksao je Tom Elmhirst, koji je dosad surađivao s izvođačima kao što su Adele, David Bowie, Amy Winehouse,… Singl „What’s The Word“ govori o slatkim porocima i stvarima koje ga ispunjavaju, ali i o politici, a dobio je i prateći videospot.

Kako bi sakupio novac potreban za život Joe Fox je prodavao svoje CD-e na ulicama Londona, sve dok isti taj CD jedne noći oko 4 ujutro nije ponudio A$AP Rockyu, koji mu je rekao da nešto odsvira. Nedugo nakon, Joe se našao u studiju s Rockyem i zabilježio gostovanje na njegovom albumu. Nova pjesma nesumnjivo prati kvalitetu debi EP izdanja, koje je dokaz zašto je A$AP Rocky odabrao Foxa da zajedno napišu čak 5 pjesama s njegovog #1 albuma „At.Long.Last.A$AP“.

Pjesma je dostupna i u digitalnom obliku

Singl „What’s The Word“ naći će se na Foxovom debitantskom albumu, koji ga zajedno s njegovim intimnim i snažnim nastupima čini toliko čarobnim, ali i predstavlja kao izrazito karizmatičnog i talentiranog tekstopisca, izvođača te umjetnika.

Nova pjesma hrvatskoj je publici dostupna u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.