Jinxi na Aj Cha festivalu

by kol 17, 2017Domaća glazba, Festivali, Vijesti

Prvi dan Aj Cha festivala prošao je u odličnoj atmosferi, a svi posjetitelji oduševljeni su vrhunskim plesnim koncertom Songkillersa.

U programu Dinovog Aj Cha festivala, u Ljetnom kinu Bačvice, večeras s početkom u 21.00 svoj nastup održat će popularni Jinxi! Dino Dvornik je bio veliki fan Jinx-a jos od njihovih početaka! Jinx, najpoznatiji hrvatski pop sastav predstavit će svoj novi album naziva Pogrebi&pomiriši, ali će i zabavljati publiku sa svojim legendarnim pjesmama poput “Smijem se“, “Bye bye baby bye”, “Tamo gdje je sve po mom” i mnogim drugim plesnim hitovima.

Festival AJ CHA posvećen Dinu Dvorniku održava se na nekoliko atraktivnih lokacija u gradu Splitu u vremenu od 18.08. do 20.08.2017.

Festival je u suradnji s Danijelom i Ellom Dvornik kao nositeljicama autorskih prava zamišljen kao podsjetnik na Dina Dvornika, velikog glazbenika našeg doba i njegovu bezvremensku glazbu.

U sklopu festivala nastupit će brojni glazbenici, Dinovi kolege i prijatelje, poznati bendovi i DJ-evi koji sviraju ili puštaju funky glazbu te mladi talentirani glazbenici i DJ-evi.