JINX predstavili novi spot za pjesmu ‘Easy’!

Podijeli objavu

Posljednji album Jinxa, ‘POGREBI & POMIRIŠI’ već pola godine zabavlja kritičare, ali i publiku. Svi se slažu da je novo izdanje još jedan highlight benda besprijekorno odsviranih i produciranih osvježavajućih tonova koji se miješaju s nostalgijom njihova djetinjstva.

Pjesmu je miksao veliki Mark Saunders

Sada je vrijeme za još jedan spot i to za pjesmu “Easy”. Premijerno ga je na webu danas predstavio Jutarnji list, a televizijska premijera spota uz još poneko iznenađenje koje Jinxi pripremaju čeka nas u nedjelju, 3.12. u emisiji Top.hr!

Foto: Blaž Fortuna

Pjesmu je miksao veliki Mark Saunders (David Bowie, Cure, Neneh Cherry, Echo & the Bunnymen i dr.), a kao svojevrstan kuriozitet vrijedi spomenuti i da je ovo prva pjesma Jinxa u njihovoj dugogodišnjoj karijeri u kojoj se ionako mnogoljudnom  bendu priključio još i gudači kvartet.

Foto: Blaž Fortuna

Spot potpisuje Ven Jemeršić, slovenski režiser, glazbenik i pjesnik koji je s Jinxima već surađivao i u spotovima  “Na zapadu” , “Da smo se voljeli manje” i “Maradona”, svaki put na obostrano zadovoljstvo i što je još važnije na zadovoljstvo publike.

Točno dvadeset godina od izlaska prvog velikog hita Jinxa “Smijem se” poslušajte i pogledajte “Easy”…

“polagano … zar žurimo kamo?”

Foto: Blaž Fortuna