Jezivo dobar Harry Potter Halloween party ove godine u još strašnijem izdanju!

by lis 8, 2019Koncerti, Vijesti, Zanimljivosti

Poprilična gužva vladala je prošle godine u Metropolis klubu zadnjeg dana listopada. Razlog tome bio je izrazito dobro posjećen Harry Potter Halloween party koji je okupio do tada neviđene maske i stvorio pravu horor modnu reviju kostima.

Vještice, demoni, trolovi, zombiji, vražice, vampiri i čarobnjaci zaplesali su u posebno uređenom Metropolis klubu: svjetleće bundeve smiješile su se iz svakog kutka, lebdeće svijeće obasjale su plesni podij, a šišmiši, pauci, bube i metle krasile su naše jezive odaje. Čarobne napitke posluživali su „strašni“ konobari koji su za tu prigodu bili zamaskirani u zombije.

Plesnjak je započeo uz svima poznate hitove i nastavio se do ranojutarnjih sati, a dobru glazbu su povremeno prekidale dodjele nagrada za najbolje kostime te izvlačenje tombole. Zaključak je bio jednoglasan: svi koji su posjetili prošlogodišnji Harry Potter Halloween party ludo su se zabavili i na barem jednu noć ispunili Metropolis klub čistom magijom.


Jednako tako i ove godine Ministarstvo magije poziva čarobnjake i vještice, te sve one koji se tako osjećaju na treći po redu Harry Potter Halloween party u Metropolis klubu, 31.10.2019 s početkom u 21:00. U klubu će vas, kao i inače, dočekati magičan ambijent, te najtrashpop plesnjak u gradu na kojem ćete saznati posjedujete li Nevilleove plesne pokrete ili pak dijelite Ronovu malodušnost prema plesu.

Za najplesniju atmosferu pobrinut će se oni-čije-ime-se-ne-smije-spomenuti te stoga, Merlinove mu brade, hitro na svoje metle i uletite s nama u ludu noć punu dobre zabave. Na party su također pozvani dementori, pauci, vukodlaci pa čak i smrtonoše, te vam savjetujemo da se prikladno zamaskirate i pripremite čarobne štapiće jer će najbolje maske osvojiti vrijedne nagrade. Kupnjom ulaznice ostvarujete mogućnost sudjelovanja u tomboli prepunoj fantastičnih nagrada, ukoliko se odvažite ubaciti svoje ime u plameni pehar.

Budući da je i sam Dumbledore rekao ”Ne zaboravite da sreću možete pronaći i u najcrnjim vremenima ako se samo sjetite posegnuti za pićem.”, posebni vilenjaci će se pobrinuti da tematskih koktela i ostalih eliksira ne nedostaje.

Budite dio najjačeg Halloween partyja u metropoli te se ne zaboravite naoružati dobrim raspoloženjem.

Cijena ulaznice je 6 srpova i 11 knutova (20 bezjačkih kuna) po srednjem tečaju HČB-a. Parking za metle je osiguran, a letimreža radi do ponoći.

Ulaznice možete kupiti u sustavu ENTRIO.HR ili na ulazu u Metropolis clubu na dan eventa.