Jessie Ware predstavlja iščekivani album „Glasshouse“

by lis 20, 2017Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Jessie Ware predstavlja novo studijsko izdanje „Glasshouse“, koje je hrvatskoj publici od danas dostupno u digitalnom i fizičkom obliku.

Povratak nakon dvije godine

Miljenica hrvatske publike – Jessie Ware novo studijsko izdanje najavila je singlom „Midnight“, kojim se ujedno vratila na scenu nakon dvije godine. Ranije smo s novog izdanja imali prilike čuti i pjesme „Selfish Love“, „Alone“ te posljednje objavljenu „Sam“ – pjesmu koju je Jessie pisala u suradnji s Edom Sheeranom, a govori o majčinstvu i njenom suprugu Samu Burrowsu. Singlovi „Midnight“, „Selfish Love“ te „Alone“ dobili su i prateće videospotove, a dostupni su putem njenog službenog YouTube/VEVO kanala.

Jessie Ware na novom je izdanju surađivala s glazbenim imenima kao što su STINT, Kid Harpoon, Felix i Hugo White (The Maccabees), već spomenuti Ed Sheeran te njen dugogodišnji suradnik i prijatelj Benny Blanco. Kako je i sama otkrila, novi album koji donosi 12 pjesama u standardnom izdanju, odnosno 17 u deluxe obliku, bavi se temama obitelji, ljubavi, burnih odnosa te majčinstva.

„I Built Myself a House of Glass“

Nagrađivana britanska glazbenica otkrila je kako ime albuma „Glasshouse“ vuče inspiraciju iz pjesme Edwarda Thomasa – „I Built Myself a House of Glass“. Jessie kaže kako vjeruje da je ovo njeno najvažnije glazbeno izdanje – „Mislim da izdanje pokazuje više. Vidjet ćemo da li ljudi to žele. Mislim da sam napredovala, i vjerujem da sam spremna zauzeti ‘ovo je moja karijera’ stav.“.

Treće studijsko izdanje „Glasshouse“, nasljeđuje album „Tough Love“ iz 2014. godine, a od danas je hrvatskoj publici dostupno u digitalnom i fizičkom obliku.