Podijeli objavu

Miljenica hrvatske publike svakim singlom oduševljava osvježavajućim spojem pop i disco glazbe, a to je ponovila i svojom novom pjesmom „Save A Kiss“. Pjevačica je tako otkrila još jedan dio njenog nadolazećeg albuma „What’s Your Pleasure“, koji će biti objavljen 19. lipnja. Hrvatska publika pjesmu može slušati u radijskom eteru i na dostupnim digitalnim glazbenim platformama.

„Singl ‘Save A Kiss’ dobio je novo značenje s obzirom na trenutnu situaciju u kojoj smo se našli, vremena su čudna i mislim da je sad trenutak da otkrijem tu pjesmu publici. Smatram da je vrlo optimistična i prikladna za plesanje, nadam se da će ju slušatelji diljem svijeta također doživjeti na taj način“, otkrila je britanska glazbenica.

Uz „Save A Kiss“, Jessie je publici otkrila singlove poput „Ooh La La“, „Spotlight“ i „Mirage (Don’t Stop)“, kojima je dala naslutiti da će njen novi album „What’s Your Pleasure“ biti impresivan spoj pop, R&B i disco glazbe. Na novom izdanju, koje će biti objavljeno 19. lipnja, naći će se 12 novih pjesama u čijem je kreiranju sudjelovao James Ford (Florence And The Machine, Haim, Arctic Monkeys).

Album „What’s Your Pleasure“ dostupan je za prednarudžbu.

Jessie Ware jedna je od najutjecajnijih britanskih glazbenica današnjice. Osim svojom glazbom, publiku i glazbene kritičare osvaja zahvaljujući izvanrednim nastupima. Uz glazbu, posvećena je i njenom podcastu Table Manners, u kojem su gostovale brojne poznate ličnosti, među kojima su se našli Ed Sheeran i Sam Smith.