Podijeli objavu

Jessie Ware, popularna britanska pjevačica i miljenica publike i glazbenih kritičara, objavila je novi singl „Mirage (Don’t Stop)”. Pjesma je premijerno predstavljena kao Hottest Record In The World u Annie Mac showu na BBC Radio 1. Hrvatska publika singl može slušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

Kao prethodne singlove „Overtime“ i „Adore You“, „Mirage (Don’t Stop)“ obilježava snažan disco groove s obilježjima funk glazbe. Uz Jessie, u kreiranju pjesme sudjelovao je impresivan niz kantautora i producenata koji čine Benji B (Kanye West), Clarence Coffee Jnr (Dua Lipa), Matthew Tavares (Post Malone), James Ford (Foals) i Kid Harpoon (Florence + The Machine).

Jessie Ware jedna je od najutjecajnijih britanskih glazbenica današnjice. Osim svojom glazbom, publiku i glazbene kritičare osvaja zahvaljujući izvanrednim nastupima. Posljednje studijsko izdanje naziva „Glasshouse“ Jessie je objavila 2017. godine i njime dodatno učvrstila status prvoklasne pjevačice i kantautorice.

Osim glazbi, posvećena je i njenom podcastu Table Manners, u kojem su gostovale brojne poznate ličnosti, među kojima su se našli Ed Sheeran i Sam Smith.