Jessie J predstavlja novi singl s iščekivanog albuma!

by stu 21, 2017Izdvojeno, Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Jessie J predstavlja potpuno novi singl, naziva „Queen“, koji će se naći na njenom iščekivanom studijskom izdanju „R.O.S.E.“.

Tri godine nakon posljednjeg albuma „Sweet Talker“, Jessie J na scenu se vratila pjesmom „Real Deal“, te nam postepeno počela otkrivati komadiće iščekivanog izdanja. Album „R.O.S.E.“ Jessie J je najavila singlom „Think About That“, naknadno je objavila pjesmu „Not My Ex“, a sada predstavlja potpuno novi singl „Queen“, nastao u produkciji DJ Campera.

“Sve vas volim”

Napisala sam ovu pjesmu jer se svi trebamo podsjetiti koliko smo lijepi iznutra i izvana. Ovo nije još jedna pjesma za mene, ovo je način razmišljanja i svojevrsna mantra koju svi zaslužujemo. Hvala vam na bezuvjetnoj ljubavi i podršci. Sve vas volim.“ – Jessie J o novom singlu.

R.O.S.E.“ je akronim za realizations, obsessions, sex i empowerment, točnije, za sve teme koje će biti obrađene na albumu, koji u Hrvatskoj očekujemo početkom 2018. godine. Na produkciji iščekivanog izdanja, radio je producent DJ Camper.

Zaista nisam željela raditi na novoj glazbi.kaže Jessie J te nadodajeSjećam se kako sam rekla na glas ‘gotova sam, uskoro ću imati 30 godina, nisam sretna, ne uživam više u ovome’. Camper mi je rekao da ako odustanem od glazbe, ne zna hoće li to moći podnijeti. Što sam više odbijala stvarati glazbu, više mi je nadolazilo. To je kao kad kažeš da ne želiš biti zaljubljen, i baš tada se zaljubiš“.

Najveći utjecaj na novo albumsko izdanje imali su glazbenici kao što su Jill Scott, Erykah Badu, Lauryn Hill i Whitney Houston. „Glazba koju sam stvorila za ovaj album je glazba kakvu slušam. To je najveća promjena koju sam željela napraviti – da mogu pustiti svoj album kod kuće i da ga želim slušati. I želim.

Singl „Queen“ hrvatskoj je publici dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.