Podijeli objavu

Prekrasna jesenska balada dolazi nam iz radionice Nikole Marjanovića.

Za pjesmu „Jeseni“ koja već drugi tjedan putuje radijskim eterom, i već se u prvom tjednu emitiranja lijepo udomaćila na top listi:

Iako ovaj video predstavljamo kao Official video, necenzururanu, Director’s cut verziju, večeras pogledajte na Nikolinom Facebooku.

„Redatelj ovog spota, Krešo Čižmek i ja, našli smo se u Katranu u Zagrebu da drugi put snimimo spot za pjesmu ‘Jeseni’. Postavili smo kompletnu scenu s instrumentima, opremom, rasvjetom, svemogućim kulisama i rekvizitima, te zatim snimali veoma dinamične scene cijeli dan. Na kraju dana kaže Krešo: ‘ajmo još jedan tejk. Samo ti pred kamerom, pjevaš pjesmu i ako opet zaboraviš riječi samo stani i nastavi tamo gdje si siguran.’

I eto, nakon svog pregledanog materijala od kojeg bi se dao smontirati dugometražni film u barem 2 nastavka, naš spot je u cijelosti taj jedan zadnji kadar koji smo snimili na kraju dana.

‘Jednostavnost je majka ljepote i sklada.’ – rekao je Nikola Marjanović i najavio da u srijedu na njegovom kanalu pogledate necenzuriranu verziju spota.